Food Microbiology: Fundamentals, Challenges and Health Implications

 
Food Microbiology: Fundamentals, Challenges and Health Implications






کتاب میکروبیولوژی غذا ، اساسات ، چالش و کاربرد های صحی یک کتاب منحصر به فرد در ترکیب اساسات میکروبیولوژی و تغذی در یک جلد واحد می باشد. مولفین این کتاب تمامی پیشرفت های اخیر در تحقیقات میکروبیولوژی غذایی را انعکاس داده اند. بعضی از موضوعات شامل این کتاب عبارت از: مرور فکتورهای کمک کننده به انتخاب حالات تضمین ثبات میکروبی مواد غذایی و مشارکت در کیفیت و مصئونیت غذا ، آزمایش شیوع یک از پتوجن های رایج مسمومیت غذایی شامل لیستریا مونوسایتوجنیز که خصوص در میوه و سبزیجات ، میتود های آشکار سازی باکتریها در مواد غذایی و کلچر میکروبی با استفاده از Mass spectrometry ،  تکنیک های تشخیص سلمونیلا و باکتری های که نقش مهم در صحت عامه و مصئونیت مواد غذایی بازی میکنند ، و مطالعه موارد خمیرمایه ها در تخمیر میوه ها در شراب سازی که تتاثیر مهم برای انکشاف ساخت شراب داشته و می تواند به پیشرفت های مهم در ساخت هر نوع محصول حاصل از تخمیر نماید.

برای دانلود بروی آیکون ذیل کلیک کنید.

         نوعیت فایل:PDF
         زبان : انگلیسی
         حجم فایل: 4 MB










Comments

Popular posts from this blog

اداره استفاده معقول ادویه

پایان نامه تحصیلی داکتر صاحب وحدت الله " درخانی"

کتاب های طبی فارسی دری برای اندروید