Salmonella: Prevalence, Risk Factors and Treatment Options





Salmonella: Prevalence, Risk Factors and Treatment Options







توانایی میکرواورگانیزم های مختلف برای اتصال به سطوح و ساخت بیوفلم به آنها یک نگرانی جدی برای صنایع تولید و پروسس مواد غذایی میباشد. اتصال پتوجن های باکتریایی به تجهیزات پروسس غذایی یک فکتور اصلی آلوده کننده در واقعات امراض تسمم غذایی میباشد. پاک نکردن کامل سطوح احتمال افزایش ملوثیت خاک و آب را کاهش میدهد ، این عوامل سبب انکشاف بیوفیلم میکروبی که حاوی عوامل پتوجن  مانند سلمونیلا ، سلمونیلا انتریکا میباشند در سطوح ماشین آلات میگردد. این عوامل از پتوجن های عمده مسمومیت غذایی امعایی میباشند. سترین های منطبق شده آنها توانایی ایجاد انتانات سیستمیک طولانی مدت را دارند و مشکلات عدیده صحی را تولید میکنند. این کتاب تشریح کننده وقایه ، فکتورهای خطر و انتخابات تداوی سلمونیلا میباشد.
بخش های این کتاب:
·       پمپ های خروجی مقاوم به چندین انتی بیوتیک Salmonella enterica
·       معرفی Salmonella Heidelberg یک پتوجن مقاوم به چندین انتی بیوتیک عامل مسمومیت غذایی
·       استفاده از انتی بیوتیک های طبیعی به عنوان یک انتخاب تداوی برای کنترول سلمونیلا
·       درگیری در واقعات مسمومیت غذایی ، فکتورهای خطر و انتخاب ها برای کنترول سلمونیلا
·       وقایه انواع سلمونیلاها ، و وقوع سلمونیلوزس از آماده گی تا خوردن میوه ها و سبزیجات تازه
·       اتصال انواع سلمونیلا به غذا و محصولات غذایی و تشکیل بیوفیلم

برای دانلود بروی آیکون ذیل کلیک کنید

                نوعیت فایل: PDF
               زبان : انگلیسی
               حجم فایل: 4.4 MB

 









Comments

Popular posts from this blog

اداره استفاده معقول ادویه

پایان نامه تحصیلی داکتر صاحب وحدت الله " درخانی"

کتاب های طبی فارسی دری برای اندروید