Inflammation Oxidative Stress and Cancer: DietaryApproaches for Cancer Prevention
Inflammation Oxidative Stress and Cancer: DietaryApproaches for
Cancer Prevention
شواهد علمی نشان می دهد که ایجاد اکثرامراض مانند سرطان ارتباط با عواملی
مانند التهاب و Oxidative stress وسایر
فکتورهای محیطی دارد . تمام این فکتورها باعث تحریک میوتیشن های
ژنتیکی یا تغییرات epigenitic بیان ژن های کلیدی تنظیم کننده در بدن می گردند
. این تغییرات می تواند در مراحل اولیه
رشد جنین در رحم رخ دهد و این سوال باقی می ماند که چگونه فکتورهای فایتوکیمیکال
یا مرکبات کیمیاوی فعال موجود در گیاهان با حوادث بیوشیمیکی و چنین حوادث خطرناک ژنتیکی
و اپی ژنتیکی مقابله و تعامل می کنند .
کتاب التهاب ، Oxidative stress و سرطان یک راهکار رژیم غذایی برای وقایه سرطان
از محدود منابع اختصاصی در مورد مطالعه این موضوع مهم به شمار میرود .
این کتاب به 9 بخش تقسیم شده که با میکانیزم اصلی سرطان ناشی از عوامل التهاب
، Oxidative
stress
شروع شده ومتعاقبا خلاصه موضوع و چگونگی
وقایه سرطان ، رول چاقی در التهاب و سرطان ،
خصوصیات انتی اکسیدانت تعدادی از فایتوکیمیکال های رایج در رژیم غذایی را
بیان می دارد . به بخشهای بعدی موضوعاتی مانند انتقال سیگنال های حجروی ، اهداف
مالیکولی و بیومارکر های فایتوکیمیکال های رژیم غذایی وقایه کننده سرطان ، و چالش
های بالقوه آنها در جذب in vivo و
فارمکوکنتیک این مواد پرداخته است .
این کتاب خصوصیات وقایوی سرطان در کلاس های مختلف
فایتوکیمیکال ها به شمول ویتامین A،Dو E ،
اسید های شحمی اومگا 3 و اومگا 6 ، فلاونویید ها و پولی فنول ها شامل : مرکبات عضوی سلفردار سیر ، گلوکوزینولیدهای
خانواده خردل ، سلنیوم ، دواهای سنتی طب چینی و الفا لیپوئیک اسید را به بحث
میگیرد و در بخش پایانی به بررسی آخرین دست آوردها و اکتشافات در انترکشن های
فایتوکیمیکال های موجود در رژیم غذایی از طریق epigenetic و مدیریت التهاب مزمن توسط رژیم
های غذایی حاوی این مواد می پردازد.
ویژگی ها
- ارائه آخرین دست آوردها در رژیم غذایی ، Oxidative stress ، التهاب و سرطان
- بررسی انواع مختلف مرکبات کیمیاوی فعال گیاهی امید بخش برای وقایه سرطان در شرایط in vitro و in vivo
- بیان ارتباط بیومارکرها ، میتابولیت ها و فعالیت های بیولوژیکی مرکبات کیمیاوی فعالی گیاهی یا فایتوکیمیکال ها در مواد غذایی برای جلوگیری از امراض
- اولین کتاب در نوع خود برای تفهیم میکانیکی کلیدی تاثیر رژیم غذایی بر Oxidative stress ، التهاب و سرطان
- پوشش مرکبات موجود در رژیم غذایی و گیاهی وقایه از سرطان مانند ویتامین D و E ، چای سبز ، زردچوبه ، انواع توت ها ، سیر، سلنیوم ، جنسینگ ، دانه زغر و روغن ماهی
- ارائه آخرین تحقیقات در مورد اصطلاح Epigenetic در وقایه سرطان
برای دانلود بروی آیکون ذیل کلیک کنید
نوعیت فایل : PDF
حجم فایل : 14.1
MB
لینک کمکی
Comments
Post a Comment