Advances in Food Biochemistry
Advances in Food Biochemistry
درک
بیوشیمی مواد غذایی برای تمام تحقیقات و انکشافات در ساحات علوم و تکنالوژی مواد
غذایی و تغذی بسیار مهم میباشد و پیشرفت ها در این زمینه در دهه گذشته بسیار سریع
بوده است. کتاب پیشرفت ها در بیوشیمی مواد غذایی تمام اکتشافات اخیر در از دیدگاه
بیوشیمیکی ارائه نموده است. این کتاب با دارا بودن تصاویر تمام مفاهیم مالیکولی
بیوشیمیکی را واضح ساخته است و شامل طیف وسیع موضوعات مرتبط ذیل میباشد:
·
آب و ارتباط آن با مواد غذایی
·
گلایکوبیولوژی ترکیبات غذایی
·
انزایم ها
·
گیاهان و هورمون های حیوانی و انسانی
·
غذاهای کاربردی، گیاهان و مکمل های رژیمی
·
مرکبات طعم دهنده در غذاها
·
اسید های عضوی
·
انترکشن بین محیط زیست و ترکیبات غذایی
·
اکسیدشن لیپیدی و بیولوژیکی در غذاها
·
مصونیت غذایی
·
تغذی و ساختمان ژنتیکی مرکبات خاص غذایی
ویژگی ها
·
ارائه یک روش جدید برای بیوشیمی مواد غذایی
·
شامل مقالات تحقیقی اخیر مانند آب و سلامت
انسان،رژیم غذایی و هورمون ها،Nutrigenomic،
غذاهای کاربردی و مکمل های غذایی
·
بررسی قوانین اخیر غذایی در ایالات متحده و اتحادیه اروپا
·
بررسی شناسایی ژنتیکی مواد غذایی،گیاهان و حیوانات
برای دانلود بروی آیکون ذیل کلیک کنید
نوعیت فایل: PDF
حجم فایل:4MB
Comments
Post a Comment