Food Oxidant and Antioxidants
Food Oxidant and Antioxidants
انتی اکسیدانت های غذایی برای حفظ کیفیت مواد غذایی در
جریان پروسس و ذخیره سازی اهمیت حیاتی دارد. طوریکه وضعیت یک غذا بستگی به توازن
انتی اکسیدانت ها و مواد پیش قدم اکسیدانت موجود در غذا دارد. کتاب اکسیدانت ها و
انتی اکسیدانت های غذایی: خصوصیات کیمیاوی،بیولوژیکی و وظیفوی ارائه کننده یک
رفرنس جامع در تاثیرات طبیعی موجود و ساخته شده در پروسس از مناظر مختلف کیفیت
غذایی میباشد.
این
کتاب با یک مقدمه عمومی اکسیدیشن در مواد غذایی شروع شده و بعد از آن اکسیدانت های
اصلی موجود در مواد غذایی، از جمله اکسیدانت های انزایمتیک را به تشریح گرفته است.
فصل های بعدی به پوتانسیل اکسیدیشن،میکانیزم های اکسیدیشن اجزای اصلی
غذا(پروتین،لیپید)،اضافه نمودن اکسیدیشن خارجی در جریان پروسس غذایی و تاثیرات
عوامل فزیکی مانند تشعشع، انجماد و ذوب، فشار بلند هایدروستاتیک در جریان پروسس
پرداخته است.
ویژگی های کلیدی:
· پوشش اکسیدانت ها و انتی اکسیدانت های موجود در غذا
· تشریح میکانیزم اکسیدیشن ترکیبات غذایی و فعالیت انتی اکسیدانت ها
· چگونگی اندازه گیری و انالیز مواد پیش قدم اکسیدانت و انتی اکسیدانت در غذاها
· بررسی اکسیدانت های اضافه شده در پروسس مواد غذایی و انتی اکسیدانت های تولید شده در پروسس مواد غذایی
· تشریح تاثیرات اکسیدیشن بر ارزش غذایی و سلامت مواد غذایی
برای
دانلود بروی آیکون ذیل کلیک کنید
نوعیت
فایل: PDF
حجم فایل:8.5MB
زبان: انگلیسی
Comments
Post a Comment