Essential oils: historical significance, chemical composition, and medicinal uses and benefits
Essential oils:
historical significance, chemical composition, and medicinal uses and benefits
استعمال تیل های اساسی یک
فعالیت مروج در تمدن های کهن داشته است.در زمان های گذشته در چین ، هند و آسیای
میانه از گیاهان و تیل های آنها برای آشپزی، آرایش و ادویه بر اساس اعتقادات مذهبی
شان استفاده میکردند. این مرکبات حاصل میتابولیزم ثانوی گیاهان بوده و دارای وظایف
ضروری برای زیست مانند دفاع در مقابل میکرواورگانیزم ها، تغذی و جذب گرده افشان ها
می باشند.
تیل های اساسی از مخلوط
مغلق مرکبات فعال بیولوژیکی ، شحم دوست و عطری تشکیل شده است و اغلب از مشتقات
مرکبات ترپن ها و به صورت نادراز فینایل پروپانویید ها ساخته شده اند. تیل های
اساسی به اساس استفاده های دوایی آنها مانند تاثیرات ضد باکتری ، ضد سمارقی ، ضد
ویروسی ، حشره کش و خصوصیات انتی اوکسیدانتی آنها شناخته میشوند. امروزه تمایل
برای مرکبات طبیعی جایگزین برای یافتن استفاده های جدید و کاربردهای آنها افزایش
یافته است. این کتاب ارائه کننده تحقیقات در مورد اهمیت تاریخی ، ترکیب کیمیاوی و
استفاده های طبی و فواید تیل های اساسی می باشد. بعضی مطابق گنجانیده شده در این
کتاب شامل میتودهای استخراج تیل ها ، یک مرور تغییرات غالب تیل های اساسی به اساس
فینولوژی و رشد گیاهان ، خصوصیات ضد باکتریایی بعضی تیل های اساسی ، کابردهای تیل
های اساسی در زراعت و استفاده تیل های اساسی به عنوان مساله در غذاهای کبابی می
باشد.
برای دانلود بروی آیکون
ذیل کلیک کنید.
نوعیت فایل: PDF
زبان: انگلیسی
حجم فایل: 10.1 MB
Comments
Post a Comment