The vitamins - fundamental aspects in nutrition and health
The vitamins - fundamental aspects in nutrition and
health
نسخه
چهارم کتاب پرفروش ویتامین ها – جنبه های بنیادی در تغذی و صحت ارائه کننده آخرین
معلومات بیوشیمیکی و فزیولوژیکی ویتامین ها و مواد مشابه ویتامین بوده که به صورت
گسترده دوباره بررسی گردیده و حاوی آخرین یافته ها تحقیقات بوده و نیز به صورت
گسترده تاثیرات صحی فکتورهای مشابه
ویتامین ها را تحت پوشش قرار داده است. این کتاب برای تمامی محصلین علوم طبی بسیار
مطلوب بوده و یک رفرنس مهم برای هر شخص که علاقه مند تغذی، علوم غذایی ، علوم
حیوانی یا اندوکراینولوژی میباشد. همچنان این کتاب حاوی معرفی پیوسته و سازمان دهی
شده هر ویتامین بوده به علاوه تاریخچه اکتشاف و اطلاعات اخیر درباره نقش های آنها
در تغذی و سلامتی نیز میباشد.
ویژگی
های کلیدی:
· انتخاب شده در عناوین
اساسی Doody بوده که یک مجموعه اساسی ابزارهای انکشافی برای کتابخانه های علوم
صحی میباشد.
· شامل شدن 30% مرکبات جدید در کتاب.
· حاوی آپدیت های اساسی در
ویتامین های A ، C ، E ، K ، فولات و مواد شبه ویتامین (Quasi-vitamins). .
· ارائه کننده چک لست های
سیستم های تحت تاثیر واقع شده قلت ویتامین ها و منابع غذایی ویتامین ها.
· شامل مفاهیم کلیدی ،
اهداف آموزشی ، اصطلاحات ، مطالعه موارد، سوالات مطالعه و لیست های اضافی مطالعه.
·
به
صورت کامل آپدیت شده همراه نتایج مهم تحقیقات اخیر به شمول ذکر راپورهای کلیدی ،
جداول اضافه شده متعدد و تعداد زیاد تصاویر جدید.
برای
دانلود بروی آیکون ذیل کلیک کنید
زبان:
انگلیسی
نوعیت
فایل: PDF
حجم
فایل: 7.4 MB
Comments
Post a Comment