Food Microbiology: Fundamentals, Challenges and Health Implications
Food Microbiology: Fundamentals, Challenges and Health
Implications
کتاب
میکروبیولوژی غذا ، اساسات ، چالش و کاربرد های صحی یک کتاب منحصر به فرد در ترکیب
اساسات میکروبیولوژی و تغذی در یک جلد واحد می باشد. مولفین این کتاب تمامی پیشرفت
های اخیر در تحقیقات میکروبیولوژی غذایی را انعکاس داده اند. بعضی از موضوعات شامل
این کتاب عبارت از: مرور فکتورهای کمک کننده به انتخاب حالات تضمین ثبات میکروبی
مواد غذایی و مشارکت در کیفیت و مصئونیت غذا ، آزمایش شیوع یک از پتوجن های رایج
مسمومیت غذایی شامل لیستریا مونوسایتوجنیز که خصوص در میوه و سبزیجات ، میتود های
آشکار سازی باکتریها در مواد غذایی و کلچر میکروبی با استفاده از Mass spectrometry ، تکنیک های تشخیص
سلمونیلا و باکتری های که نقش مهم در صحت عامه و مصئونیت مواد غذایی بازی میکنند ،
و مطالعه موارد خمیرمایه ها در تخمیر میوه ها در شراب سازی که تتاثیر مهم برای
انکشاف ساخت شراب داشته و می تواند به پیشرفت های مهم در ساخت هر نوع محصول حاصل
از تخمیر نماید.
برای
دانلود بروی آیکون ذیل کلیک کنید.
نوعیت
فایل:PDF
زبان :
انگلیسی
حجم
فایل: 4 MB
Comments
Post a Comment